palvelut


Kuntojumppa
Vaihtelevaa, monipuolisesti kehoa harjoittavaa, erilaisia liikuntavälineitä hyödyntäen ja kohderyhmän kuntotaso huomioiden toteutettua perusvoimistelua. Kesto 45 min. Palvelu on valittavissa sekä ryhmälle että yksityisohjauksena.

Venyttely ja rentoutus
Virkistävä ja rentouttava kehonhuoltotunti, joka sopii kaikille. Alussa kevyt ja helppo lämmittely, jonka jälkeen venytellään monipuolisesti kehon tärkeimmät lihakset. Lopussa 10 minuutin rentoutus. Kesto 45 min. Palvelu on valittavissa sekä ryhmälle että yksityisohjauksena.

Tuolijumppa
Tuolilla istuen ja mahdollisesti osin seisten, tukea käyttäen. Tuolijumpassa pyritään ylläpitämään ja kehittämään osallistujan lihaskuntoa, nivelten liikkuvuutta, tasapainoa ja muistia. Kesto 45 min. Palvelu on valittavissa sekä ryhmälle että yksityisohjauksena

Kuntosaliohjaus
Asiakkaan tarpeet huomioivaa, yksilöllistä ja turvallista lihasvoimaharjoittelua kuntosalilaitteilla. Kesto 45 min Palvelu on valittavissa sekä ryhmälle että yksityisohjauksena.

Kuntoliikunta
Asiakkaan mieltymyksen ja yksilöllisen tarpeen mukaan suunniteltu liikuntatunti esim. kävely, sauvakävely, pyöräily, uinti, tanssi, ratsastus, lentopallo, keilaus jne. Kesto 1 h. Palvelu on valittavissa sekä ryhmälle että yksityisohjauksena

Vesiliikunta
Vesijumppa, vesijuoksu, uimaopetus, kuntouinti, perheuinti, vauvauinti. Asiakkaan oman valinnan mukaisesti keskittyen yhteen tai useampaan vesiliikuntamuotoon. Kesto 30 min. – 1 h. Palvelu on valittavissa sekä ryhmälle että yksityisohjauksena

Sovelletut palloilulajit
Lentopallo, keilaus, sulkapallo, jalkapallo, sähly, boccia, petangue. Asiakkaan oman valinnan mukaan. Kesto 1 h. Palvelu on valittavissa sekä ryhmälle että yksityisohjauksena.

Senioritanssi
Senioritanssit ovat rentoja seuratansseja, joilla kullakin on oma nimi, koreografia, luonne ja musiikki. Senioritansseja voi tanssia seisten tai istuen. Kesto 1 h. Palvelu vain ryhmäohjauksena.

Liikunta-avustaminen
Avustajaa, saattajaa tai opasta voi tarvita päästäkseen liikuntapaikalle, siirtymisessä liikuntapaikalla, lajin välineen kanssa ja varusteiden vaihdossa ja itse liikuntasuorituksen aikana. Harrastustuokion aikana voi tarvita avustusta ja opastusta päästäkseen vessaan, kahvioon tai vaikkapa kanootista maihin ja takaisin autoon. Kesto 1-3 h, sopimuksen mukaan.

Ulkoiluavustaminen
Henkilöille jotka tarvitsevat apua ulkoilussa heikentyneen liikunta- ja toimintakyvyn takia. Kesto 1 h.

Liikuntaneuvonta
Henkilökohtaista opastusta ja neuvontaa terveysliikuntaan liittyvissä asioissa. Neuvonta pitää sisällään mm. teoreettista opastusta terveellisistä elämäntavoista, ravinnosta, liikuntamahdollisuuksista ja olemassa olevista liikuntapaikoista. Liikuntaneuvonnassa tutustutaan yhdessä johonkin liikuntalajiin. Liikuntaneuvonta aloitetaan aina kahdenkeskisellä tapaamisella ja keskustelulla. Kesto 1 h ( alkutapaaminen) + 1 h liikuntalajiin tutustuminen + 1 h oman liikuntasuunnitelman laadinta = 3 h.